Tillsammans till
20 ton 2020

5T Projekt Ribbon

23 mar

Visst vill du vara med i 5T+?!

– Kan du bli en bättre betodlare? Vill du bli en bättre betodlare?

– Absolut!

– Bra, då är 5T+ något för dig! Vi öppnar upp projektet för nya deltagare inför säsongen 2018 och hoppas att just DU vill vara med.

Målet med projektet är att vi alla ska bli bättre betodlare och höja våra skördar. Utbyte av erfarenheter och att prioritera betgrödan är drivkraften framåt.

Ett par gånger om året får du som medverkande i projektet svara på ett antal frågor om vad som händer i just ditt fält. Frågorna går att besvara utan att bläddra i pärmar eller leta i datorn. Det enda som krävs är att du är ute i ditt betfält och följer utvecklingen där. Återkoppling på dina svar är viktiga och det får du av oss efter varje frågekort. Återkopplingen kommer i form av ett mail där du ser dina svar och en jämförelse mot de andra deltagarna i projektet. I mailet finns också råd som handlar om just dina svar.

En annan uppskattad del i projektet är fältbesök tillsammans med de andra deltagarna, NBR och Agricenter. Att utbyta erfarenheter är både trevligt och givande och därför träffas vi ute i fält hos några av deltagarna.

Vi hoppas att många nya deltagare vill vara med i projektet! Skicka iväg ett mail eller ring för att anmäla dig eller om du har frågor 🙂

Rebecka Svensson
rebecka.svensson@nordzucker.com
0709-53 72 26